“Inzicht, vakkennis en ervaring: dat zit wel goed bij Orangeworks. Maar goede communicatie is minstens zo belangrijk. Orangeworks is flexibel, betrouwbaar en komt afspraken na. Ze bellen niet voor elk wissewasje, maar handelen meteen als het nodig is.”

Manager Logistiek en Productie, Kiremko

“Al jarenlang maakt Orangeworks voor ons bedrijf een specifieke machine. De kwaliteit is altijd goed. Orangeworks heeft veel kennis in huis en communiceert snel en duidelijk. Het is erg prettig om zo ontzorgd te worden.”

Purchasing & Material Handling, Toyota/BT Special Products

“Vertrouwen, dat is voor onze klanten het belangrijkste in een samenwerking. Zij moeten ervan op aan kunnen dat de afspraken die we maken worden nagekomen. Orangeworks levert op tijd en biedt kwaliteit. Value for money dus.”

Koen Verstegen, Managing Director

“Onze klanten verwachten van ons dat we meedenken bij problemen en deze vertalen naar creatieve oplossingen. Kwaliteit is belangrijk voor hen, fouten kunnen we ons niet permitteren. Daarom zijn ze vaak al jarenlang klant van Orangeworks.

Mirjam van Dijk Commercial Director Orangeworks

“Klanten zijn vooral enthousiast over onze veelzijdigheid. Het gehele proces van engineering tot aan operationele oplevering, waarbij het testen geïntegreerd is, heeft grote meerwaarde voor hen. Bovendien waarderen klanten dat we altijd bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen.”

Mark Bongers, Sr Account Manager MW

original equipment manufacturer

Ongeacht of u een eenvoudige transportband, een onderdeel in skidbouw of een complexe opwerkinstallatie wilt laten ontwikkelen: de betrouwbaarheid van het apparaat of de machine is essentieel. U wilt voor geen enkele verrassing komen te staan.

Orangeworks begrijpt dit als geen ander. Om absolute betrouwbaarheid te kunnen garanderen voeren we nauw overleg met u als opdrachtgever. Met creativiteit en inventiviteit zoeken we naar optimale oplossingen voor het beste eindresultaat. Uiteraard binnen de gestelde criteria van tijd, geld en kwaliteit.

  • Hittebestendige toepassingen
  • Gekwalificeerde lassers en lasmethoden
  • Gecertificeerde materialen die tot in detail traceerbaar zijn
  • Radiografisch-, penetrant-, ultrasoon- en magnetisch onderzoek
  • Geconserveerd volgens specificatie
  • Afgemonteerd volgens opgave
  • Volledig gedocumenteerd in fabricagerapporten